Miljø & CSR

Når vi taler om miljø i BRUNO HANSEN Furniture A/S, så tænker vi både på det fysiske miljø, som vi henter vores råvarer fra, og på arbejdsmiljøet i vores virksomhed.

Begge dele er meget vigtige parametre i vores værdikæde og vigtige fokusområder i hverdagen.
         

Vi tilstræber kontinuerligt at købe korrekt ind til vores opgaver. Ønsker en kunde sin opgave udarbejdet i en sjælden træsort, skaffer vi den f.eks. fra en bæredygtig produktion.

Vi tilbyder vores medarbejdere de bedst mulige arbejdsbetingelser, og det er en rigtig god investering. Tilfredse medarbejdere er mindre syge og mere effektive i arbejdstiden.
         

Vi investerer i arbejdsmiljø. Det betaler sig.

Den daglige balance mellem virksomheden og samfundet opretholder vi gennem vores Corporate Social Responsibility (CSR).
Vores samfundsansvar betyder meget for os, og du kan læse om vores CSR politik i værdihåndbogen, der ligger på hjemmesiden. Du finder den under menupunktet brochurer.

logo

Vidste du at?

BRUNO HANSEN Furniture har sin egen udviklings afdeling hvor der dagligt arbejdes med udvikling af løsninger der aldrig er set før. Vi bestræber os på at være Innovative og løsnings orienteret igennem hele projektet.

Vi støtter Træ er miljø

trae er miljo

Hos BRUNO HANSEN Furniture går vi meget op i miljø og det ses tydeligt i de materialer vi benytter, samt de produkter vi sender ud.

Logo Landsindsamling Hjemmeside